onsdag den 30. januar 2019

En dag på Creative World

Lørdag den 26. januar var hele designteamet på Creative World i Frankfurt, det er en international messe for forhandlere af hobby- og kunstartikler. Der kommer forhandlere fra hele verden, og ifølge dem selv, så er det den største og vigtigste messe i hele verden.

Vi var tidligt oppe, da vi skulle flyve fra Kastrup kl. 7.20, så morgenmaden blev indtaget stående i lufthavnen

Fremme ved messen, startede vi selvfølgelig med at hilse på Hobbygros, hvor Nadjas stempler var til salg. Sjovt at se stemplerne udstillet på den måde, og Nadja skulle selvfølgelig fotograferes ved siden af stemplerne.




Resten af dagen brugte vi på at gå rundt og blive inspireret og savle over nye lækre produkter. Det var sjovt at være på stande som Sizzix, Hero Arts og Altenew og snakke lidt med vores 'helte'.

Her er et par stemningsbilleder fra messen. Dette er bare den ene etage, der var en mere, lige så stor og med lige så lækre stande.





Allerede i en pause, hvor vi fik lidt at drikke, var Nadja i gang med skitseblokken. Det var hun også i flyet på vej hjem. Også selv om vi var så overtætte, at vi grinede af alt og ingenting, og fik hylet stewarden helt ud af den, da han skulle fortælle om sikkerheden ombord på flyet


Det var en rigtig god, lang og ikke mindst inspirerende dag - og så var det vist meget godt, at det ikke var muligt som privatperson at shoppe, for ellers var vi noget blevet meget fattige. 

1 kommentar:

  1. Hyggelig læsning - Og hyggeligt at møde hele trekløveret.
    Vi ses til SAM.
    Kh. Anette :)

    SvarSlet

Spectrum Noir Tri-blend tusser

I fredags viste vi den første video på vores YouTube kanal . Nemlig en lille gennemgang af de nye tusser fra Spectrum Noir. Tusserne er al...