mandag den 22. april 2019

Spectrum Noir Tri-blend tusser

I fredags viste vi den første video på vores YouTube kanal. Nemlig en lille gennemgang af de nye tusser fra Spectrum Noir.

Tusserne er alkoholbaseret, men er anderledes end andre på markedet, fordi der er tre farvernuancer i hver tushpen. Nemlig en lys, en mellem og en mørk.

 Det vil sige producenten allerede har gjort en del af "vores arbejde" ved at give os tre farver, der tilsammen giver et fint farvespil fra lys til mørk, og en mulighed for at lave dybde.

Det betyder også at man ikke skal investere helt så meget som hvis man vil starte farvelægning med de traditionelle alkoholtusser.
De er derfor ideelle hvis man godt vil prøve farvelægning med alkoholtusser men ikke ved om det nu også "er noget". Med blot få tusser er man godt i gang.

Jeg har i påsken haft mulighed for at lege lidt med de nye tusser.
Jeg har farvelagt sættet "buket nelliker", og jeg har kun brugt to tusser.
Nemlig hydrangea blend og dull green blend - men alligevel er det lykkedes mig at få et fint farvespil i blomster og blade.

Vi har selvfølgelig de nye tusser med på Scrap-a-Mania i Sorø i næste weekend, hvor du er meget velkommen til at komme forbi og få en snak om farvelægning og mulighed for selv at prøve de nye tusser.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spectrum Noir Tri-blend tusser

I fredags viste vi den første video på vores YouTube kanal . Nemlig en lille gennemgang af de nye tusser fra Spectrum Noir. Tusserne er al...