søndag den 28. oktober 2018

Digiblomst på flere måder

I onsdags satte jeg digi-stemplet Mæklebøtter til salg, i dag vil jeg så vise hvordan man kan bruge et digi-stempel på flere måder, og samtidige vise en af de store fordele ved digi-stempler. 

Når jeg printer digi-stempler bruger jeg PNG filerne, fordi filerne ikke har nogen baggrund, så jeg behøver ikke bekymre mig om at det "hvide" lapper ind over blomsterne. Jeg vil også anbefale at bruge Silhouette studio eller Adobe Illustrator når man skal lege med størrelser og opsætning af digi-stemplerne da det er nemmere (Silhouette studio Basic er et gratis program). 

I programmet legede jeg så med tre forskellige størrelser på stemplet, en hvor hele digi-stemplet vil kunne være på kortet, en hvor kun en del af digi-stemplet vil kunne ses på kortet og en hvor digi-stemplet er mindre og gentager sig selv over hele siden som en slags mønster papir. 

"

Og så var det bare i gang med at farvelægge dem. Man kan godt køre tussen hen over stregerne, bare man ikke gør det flere gange lige efter hinanden så stregerene bliver alt for våde. Først malede jeg hele blomsten i en lys gul, derefter valgte jeg mørkere og mørkere tusser, efterhånden som jeg kom ind mod centrum. 

Så var der bare tilbage at skære dem til og bruge dem på kort.
De første kort er dem hvor blomsterne skulle kunne være på kortet.


Herefter kommer dem hvor kun en del af blomsten skulle kunne ses.


Til sidst er der kort, hvor blomsterne er brugt som møsnterpapir, men med to forskellige udtryk.
Den måde jeg har brugt digi-stemplet, vil kunne bruges med de fleste digi-stempler, hvilket gør dem meget anvendelige.

Hvis man farver blomsterne i en helt anden farve, kan de også være krysantemum blomster.

Det er også værd at holde øje med hjemmesiden næste weekend, hvor jeg har på fornemmelsen at nogle meget livlige og uartige nisser vil gøre sin ankomst.

God weekend
kreative hilsner
Nadja

1 kommentar:

Spectrum Noir Tri-blend tusser

I fredags viste vi den første video på vores YouTube kanal . Nemlig en lille gennemgang af de nye tusser fra Spectrum Noir. Tusserne er al...